Solnedgang2

TANTRIC BLISS - TANTRAMASSAGE OG SAMTALER 

Tantric Bliss har åbent

Velkommen til Tantric Bliss.

Jeg hedder Mads og tilbyder
Tantriske massager og Sanselige helkropsmassager til mændkvinder og par, samt Afpændingsmassage, Healingsmassage og Reiki Healing.

SAMTALER

Du kan også booke tid til Samtaler omkring sex og samliv, udfordringer i livet og parforholdet m.m
.

Hos mig vil du opleve stilhed, ro og god tid til dig, både i massage og samtaler.

Jeg er uddannet Healings- og samtaleterapeut ( RAB i 2015), Reiki healer og Tantramassør

Jeg har arbejdet med massage siden 2011 og været selvstændig siden 2013.

 

Yum yab - Tantra meditations stilling med nærvær og kontaktHjemmesiden er gået ned og er ved at blive genopbygget. Her fra siden bliver du videre stillet til min profil på en fælles side.

Læs mere her:


       

Tantric Bliss på Facebook        
 


Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig eller ringe på 5130 3499

 

button1

 

Jeg tilbyder Tantra massage i Vejle tæt på motorvejsafkørsel Vejle Nord.  En tantramassage er ikke en behandling, men et tantrisk møde hvor begge mødes og er nysgerrige på det er og opstår i mødet. Du er som du er og jeg er som jeg er. Vi mødes som de mennesker som livet har formet os til at blive. I et tantrisk møde sætter jeg en tryg ramme omkring mødet. En Tantramassage er blid, langsom og sanselig og åbner op for at du kan gå på opdagelse i din sansning, din lyst og mærke dig selv på en anderledes måde.
I en Tantramassage kommer du måske i kontakt med sider af dig selv som du ikke tidligere har været opmærksom på. Er du nysgerrig, undrende og åben så kan det måske åbne for en ny erkendelse om hvordan det er at være menneske for dig. 


Samtaleterapeut
Har du brug for samtaler om nogle af livets udfordringer, så jeg også uddannet samtaleterapeut. Samtaler hos mig kan omfatte alle emner som trænger sig på i dit live, Det kan være udfordringer omkring sex og samliv, seksualitet, normer og moral, men også stress, Angst, depression eller et andet emne hvordu har brug for en der vil lytte fordomsfrit.