Tantrisk møde for kvinder (Tantramassage)        

IMG 0119 2En Tantramassage er et tantrisk møde hvor jeg inviteres dig til at gå på opdagelse i dig selv, gennem det der sker i mødet og gennem dine sanser. Massagen er blid, langsom, nænsom og sanselig. Vi mødes i stilhed, i bevægelse, i gensidig berøring, også krop mod krop.

Du vil måske opleve at du i dele af massagen glider ind i en dyb meditativ afslapning, hvor alle dine sanser er helt åbne, eller du mærker at lysten skyller gennem kroppen. En lyst som udspringer af sanselige berøringer, af kontakten mellem dig og mig.
Tag imod det du fornemmer i massagen med et åbent sind og mærk samtidig efter om din krop er med. Stritter den imod så mærker du sikkert et nej og skal reagere på det ved at sige nej, måske senere, ikke lige der, eller bare ved at flytte min hånd. Et nej bydes hos mig ligeså velkomment som et ja. 

En massage hos mig tager ca. 1 time og 30 minutter liggende massage. Vi starter med en samtale, en meditation og en æringsceremoni før den liggende massage. Så du skal afsætte ca. 30 min. før massagen og 20-30 min. efter massagen til at hvile og mærke hvad der sker i dig efter massagen og til et bad. Du skal nok afsætte mellem 2,5 og 3 timer til mødet. 

Tantramassagen skal du booke on-line, men du har først endeligt fået tiden efter vi har talt i telefon sammen og jeg har bekræftet mødet pr. mail. 
  

 

Tantra massage 2,5 time                                                     1.800 kr.
Tantra massage 2,5 time (Studerende under 25 år)          1.400 kr. 

  

button